Ilmainen toimitus ja palautus

Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Sisalmatto

Sisalmatto on kestävä ja luonnonmukainen valinta.

Sisalmatot ovat luonnonmateriaalista valmistettuja ja kovaa kulutusta kestäviä jokakodin tuotteita. Kestävyytensä ansiosta Sisalmatot sopivat hyvin myös julkisiin tiloihin. Mattoa käytetään yleensä kodin auloissa ja edustustiloissa. Uutena ilmiönä mattoja on alettu käyttämään myös sängynalusmattona. Sisalmatto on luonnollisilta ominaisuuksiltaan antistaattista, joten matto ei ime itseensä pölyä. Valikoimistamme löytyy useita eri malleja ja värejä juuri sinulle, joka etsit käytännöllistä pitkäikäistä mattoa kotiisi.

Lue lisää

Hanki sisalmatot mittojen mukaan helposti suoraan verkkokaupasta. Syötä haluamasi koko laskuriin ja valitse haluamasi kanttausvaihtoehto. Me hoidamme loput ja halutessasi saat matot myös kotiin kannettuna. Mittatilauksena valmistetut matot on pohjattu polypropeenista valmistetulla neulasidotulla ja lämpokäsitellyllä pohjauskankaalla.

Erikoistöissä ota aina yhteys myyntiimme:

verkkokauppa@matto.fi tai puh.044-7889990.

Hoito-ohjeet sisal-matoille:

Sisal on kasvikuitu. Kuitu valmistetaan Agave kasvien sukuun kuuluvan Sisalagaave-kasvin lehdistä.

Sisal maton peruspuhdistukseksi suositellaan säännöllistä imurointia imurin harjasuulakkeella.

Paikalliset tahrat voi pyyhkiä kostealla pyyhkeellä (esim vaalea frotee pyyhe), tarvittaessa voi käyttää puhdistamiseen myös mietoa saippuaa ( sappisaippua, Marseill- saippua tai “fairy” vaahto).  Myös erilaiset tekstiilipuhdistus aineet soveltuvat puhdistamiseen, varmista tuoteen soveltuvuus valmistajan ohjeesta.

Puhdista tahrat aina tahraan päin, jotta lika ei pääse leviämään enempää. Vältä kovaa hankaamista.

Kuivuneet tahrat voi puhdistaa myös varovasti esim. veitsen kärjellä raaputtaen tms.

Sisalmatolle ei suositella läpikastelua koska kuitu saattaa elää kastuessaan ja kuivuessaan.

Suosittelemme, että varsinainen maton pesu suoritetaan pesualan ammattilaisen toimesta kuivapesulla.

Osta matot suoraan maahantuojalta

Maripa Oy toimii MATTO.fi:n mattojen maahantuojana. Omalla maahantuonnilla varmistamme mattojen laadun ja asiakkaiden tyytyväisyyden. Näin voimme aina antaa asiakkaillemme täyden tyytyväisyystakuun kaikille matoillemme. MATTO.fi on Maripa Oy:n oma verkkokauppa. Verkkokaupasta löydät helposti mittatilaustuotteet, kuten sisalmatot.

Tuoreimmat tuotearviot