up to 54% hinnasta pois!

Saturn käytävämatto

12,00 24,00  sis. alv 24%

Edullinen ja käytännöllinen

OranssiSininen
Poista
Tuotetunnus (SKU): 67110900M Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Saturn matto käy kaikille käytäville ja vaikka puuliiteriin

Etsitkö edullista ja hyvää käytävämattoa? Ostamalla Saturn maton voit lopettaa etsimisen ja keskittyä muuhun elämiseen. Saturn on kumipohjalla varustettu käytävämatto, joka on helppo pitää puhtaana. Maton buklee pinnasta hiekan imuroiminen käy vaivattomasti. Värivaihtoehtoja Saturnissa on oranssi ja sininen. Kokoja on puolestaan neljä; 80x150cm, 80x200cm, 80x250cm ja 80x300cm. Saturn on edullinen käytävämatto, jonka saat nyt toukokuun loppuun saakka suorastaan hullun halvalla.

Vuoden 2019 ensimmäisenä pikajako mattona on Saturn. Saturn mattoja on vielä vuori jäljellä, mutta tiettyjä yksilöitä vain muutama. Vuoren hävittämiseen tarvitsemmekin sinun apuasi. Jokainen ostamasi matto on askel kohti vuoren katoamista. Vuoren hävittämisen helpottamiseksi laskimme maton hinnan aiemmasta 17€/m, lähestulkoon naurettavaan 8€/m hintaan. Jos harrastaisimme puhelinmyyntiä niin kertoisimme sinun saavan maton pelkästään postituskulujen hinnalla. Hinta on todennäköisesti yksi Suomen halvimmista.

Tarjoushinta on voimassa 31.5.2019 saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän kanssa ei kannata jahkailla, sillä matossa ei ole ostorajoitteita. Jos haluat ostaa suuremman määrän kerralla niin kannattaa ottaa yhteyttä ja kokeilla kepillä jäätä, jos vaikka saisimme jonkin könttäalennuksen luotua sinulle.

Toimitus

Matkahuollon lähelläpaketti

Perinteikäs ja varma toimitustapa lähimpään Matkahuollon Lähellä-toimipisteeseen. Toimitus on maksuton.

Kotiintoimitus

Helpointa on tilata tuotteet suoraan kotiin. Toimituskulu kotijaolle alle 100€ tilauksissa 15,00€ ja  yli 100€ tilauksissa 9,90 euroa.

Nouto Ylhäisten sisustustehtaalta Salosta tai kauppakeskus Viisarista Vantaalta

Voit noutaa tuotteesi Ylhäisten Sisustustehtaalta Salosta tai Viisarin MATTO.fi myymälästä Vantaalta. Samalla voit katsella mitä kaikkea muuta kivaa liikkeestä löytyy ja tapaat iloisen henkilökuntamme.

 

Maksaminen

Maksa verkkopankissa tai luottokortilla

Valitessasi maksutavaksi verkkopankin tai luottokortin saat maksettua ostoksesi kerralla vaivattomasti. Yhteistyökumppanimme Jousto, Checkout ja Klarna mahdollistaa maksun yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla sekä verkkopankissa.

Maksa laskulla vasta 14 päivän kuluttua

Verkkokaupassa ostettaessa voit valita maksutavaksi Jousto-laskun, joka antaa sinulle 14 päivää maksuaikaa. Näin ehdit tutustumaan tuotteeseen rauhassa.

Maksa osissa

Voit maksaa ostoksesi myös osissa. Valittavanasi on monia eri osamaksuvaihtoehtoja. Voit valita esimerkiksi Jouston osamaksun, jolla saat jaettua ostosi jopa 24 erään.