MATTO.fi kokemuksia

Kannustamme asiakkaitamme kertomaan MATTO.fi kokemuksistaan. Sen avulla pystymme parantamaan omaa toimintaamme. Asiakkailta saatu palaute on meille tärkeää. Olemme hyvin kiitollisia kaikista palautteista, jotka olemme saaneet.

MATTO.fi
7872 arvostelua
mitä asiakkaamme sanovat
Kaupan luokitus 4.72 / 5
Tuotearvio 4.74 / 5

Viimeisimmät arvostelut meistä:

Powered by
1-12 17:n arvosteluista (2 tähteä). Näytä kaikki 3420 arvostelua
 1. Olin pyytänyt leikkaamaan isomman maton niin, että toisesta päästä vasemmasta reunasta leikataan hiukan kapeammaksi. Olikin leikattu oikeasta reunasta ja siten iso matto ja pikkumatto joutuvat olemaan lattialla vähän päällekkäin. Jos olisi leikattu kuten pyysin, matot olisivat asettuneet lattialle 100% hyvin.

  Toki itse otin vähän liian tarkat mitat, kun oletin toimituksen olevan juuri sellainen kuin pyysin. Asian kanssa voidaan kyllä elää, mutta täysin tyytyväinen en ole. Olisi varmaan itse pitänyt ottaa huomioon se, että toimitus ei olekaan sellainen kuin pyysin.

  (0) (0)
 2. (0) (0)
 3. Tuote shut vastaa odotuksia, mutta suuri pettymys oli, että leikattu vinoon ja itse piti leikata ja korjata suoraan. Ihmetys suuri. miten ei osattu leikata suoraan? Ja kaikki kolme mattoa piti itse korjata. Leikkaus itse oli ihan helppo.Sujui ongelmitta.

  (0) (0)
 4. Palautin tuotteen, johon sain ensin väärän palautuskoodin. Palautus ei rekisteröitynyt automaattisesti Klarnaan vaan minun piti olla asiasta yhteydessä.

  (0) (0)
 5. Mattoa ei ole vieläkään tullut vaikka ilmoitus tuli että tilaus on valmis, olikin vain näytepalat vaikka toimitus viestissä oli tilattu mattokin. Asiaa tiedusteltuani vastattiin erittäin nopeasti että vain näytepalat pitkin tulla ja matto tulee myöhemmin.

  (0) (0)
 6. Toimituksessa kesti luvattua pidempään

  (0) (0)
 7. (0) (0)
 8. Nettisivut toimivat huonosti, ei saa halutun maton kuvaa näkyviin ja sivut takkuaa. Toimitustiedot tilauksen jälkeen vajavaiset, ilmoitettiin että tilaus on perillä kahden-viiden päivän kuluessa, kyseessä oli kotiinkuljetus. Tilauksen saapumiseen meni reilut kaksi viikkoa ja odottelin turhaan kotiinkuljetusta, kun en tiennyt ilmoitetaanko siitä etukäteen.

  (0) (0)
 9. Toimitus kesti tavattoman kauan. Mitään ilmoitusta ei tullut, vasta kun vaadin rahoja takaisin, alkoi ilmoituksia tulla

  (0) (0)
 10. Matto on ihanan näköinen, mutta koen itseni huijatuksi, kun mattoa mainostettiin kierrätyspuuvillamattona, mutta olikin valmistettu kierrätyspolyesterista ja siinä lisäksi puuvillaa. Jos tuoteluettelossa ensimmäisenä kierrätyspolyesteri ja jälkimmäisenä pelkkä puuvilla (ei kierrätyksestä mainintaa puuvillan kohdalla), ei mattoa voi mielestäni myydä kierrätyspuuvillamattona.
  Toimitus oli nopea.

  (0) (0)
 11. (0) (0)
 12. matot lähetettiin vasta kyselyni ( puhelimitse) jälkeen

  (0) (0)
1 2

Viimeisimmät tuotearvostelut:

Powered by
1-12 25:n arvosteluista (2 tähteä). Näytä kaikki 4282 arvostelua
 1. Matto oli paljon luonnossa oranssi-sävyisempi kuin kuvassa.

  (0) (0)
 2. Väri ei lainkaan vastannut nettisivuilla olevaa kuvaa.

  (0) (0)
 3. Ikävä kyllä matto ei vastannut odotuksiani. Se oli jotenkin ryhditön. Värissä ei ollut moitittavaa.

  (0) (0)
 4. Ruma matto, no makuasia !! Kuva netissä ei vastaa tuotetta! Parantakaa kuvaa!

  (0) (0)
 5. Harmaampi, varsinkin pohjaväri suttuisen oloinen.

  (0) (0)
 6. (0) (0)
 7. Matto oli muutoin ihana, MUTTA iso miinus siitä, että lyhyen käyttöajan jälkeen lähtenyt hajoamaan liitoksistaan 🙁

  (1) (0)
 8. (2) (0)
 9. Ihan kun kudetta olisi väleistä pois, halvan oloinen. Mutta halpa olikin. En halua kuitenkaan palauttaa, koska pidän kuviosta ja väreistä ja on mukavaa materiaalia..

  (0) (0)
 10. Maton piti olla ruskea, mutta on ennemminkin tummanharmaa.

  (1) (0)
 11. Matot eivät kuvan mukaisia, harmahtavia. Olisin nimenomaan halunnut mahdollisimman harmaat matot🙄

  (0) (1)
 12. Väärä kuva netissä. Sain selittää ja olla itse aktiivinen, jotta menee tilaus osaltani oikein.
  Matossa virhe, jonka kanssa jäin vähän yksin. Toivottavasti, ei tule suurempaa vikaa ohjeiden mukaan saksi alla.

  (1) (1)
1 2 3