Ilmainen toimitus ja palautus

Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Matto-osastot

Näin meillä on mennyt viime aikoina:

Powered byCusRev
1-5 3788:n arvosteluista
  1. (3) (5)
  2. (0) (0)
  3. (0) (0)
  4. (0) (0)
  5. (0) (0)
MATTO.fi
8668 arvostelua
mitä asiakkaamme sanovat
Kaupan luokitus 4.72 / 5
Tuotearvio 4.75 / 5

Tervetuloa tuhansien mattojen mattokauppaan!

MATTO.fi on mattokauppa verkossa ja Vantaan Viisarissa. Olipa etsimäsi matto nukkamatto, plyysimatto, käytävämatto, terassimatto tai käsin solmittu Kelim-matto, niin löydät sen meiltä! Valikoimastamme löydät myös kokolattia- ja käytävämatot sekä terassimatot omien mittojesi mukaan.  Verkkokaupan valikoima kasvaa ja muuttuu jatkuvasti ja uusia tuotteita tulee tasaiseen tahtiin.

Mikäli et juuri nyt löytänyt haluamaasi, niin kannattaa ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Olemme täällä neuvomassa ja auttamassa sinua löytämään sopivimmat matot omaan kotiisi!

Laadukkaat matot helposti ja tyytyväisyystakuulla

Toimitamme MATTO.FI verkkokaupasta tilatut matot kätevästi matkahuollon toimituksina lähimpään toimipisteeseen tai suoraan kotiisi. Voit halutessasi myös noutaa matot suoraan myymälöistämme Salosta tai Vantaalta. Suuret, yli 230 cm:iä pitkät matot toimitamme Postnordin välityksellä suoraan kotiisi. Toimituskulumme ovat Suomen alhaisimpia. Lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen toimitus on 0 € ja kotiintoimitus maksaa 9,90 €.

Annamme kaikille matoillemme tyytyväisyystakuun. Mutta jos jostakin syystä haluat palauttaa tilaamasi tuotteen, olethan ensin yhteydessä asiakaspalveluumme, jotta pystymme sopimaan palautuksesta. Meille asiakas on aina keskiössä ja haluamme palvella teitä mahdollisimman hyvin!

Maksa matto laskulla tai osissa

Maksupalvelumme tarjoaa Klarna. Näin voit päättää, maksatko ostoksesi Klarnan palvelussa suoraan verkkopankkisi kautta vai haluatko laskun, jonka voit suorittaa 14 päivän kuluttua siitä, kun ostoksesi lähtee verkkokauppamme varastosta. Klarnalla verkkomaksuissa kelpaavat kaikki suomalaiset pankit. Voit valita maksuksi myös Klarnan erämaksun. Tällöin voit maksaa ostoksesi haluamaasi tahtiin. Erämaksussa voit itse valita maksusi suuruuden, pienin erä on kuitenkin viisi euroa kuukaudessa.