Mattokauppa

Tervetuloa mattojen maahantuojan mattokauppaan!

MATTO.fi on mattokauppa verkossa ja Vantaa Viisarissa. Valikoimamme vaihtelee suurista loppueristä aina harvinasiin yksittäiskappaleisiin. Olipa etsimäsi matto nukkamatto, plyysimatto, käytävämatto, terassimatto tai käsinsidottu Kelim-matto niin valikoimistamme se löytyy. Meiltä saat myös kokolattiamatot ja terassimatot omien mittojesi mukaan helposti suoraan verkosta.  Verkkokaupan valikoima kasvaa ja muuttuu jatkuvasti, uusia tuotteita tulee tasaiseen tahtiin. Edulliset matot löydät Hullun Halvat matot osiosta.

Maahantuojan oma mattokauppa

Matto.fi on mattoja maahantuovan Maripa Oy:n oma verkkokauppa. Maripa Oy:n maahantuomia mattoja löytyy myös muutamista kotimaisista sisustusliikeketjuista, sekä desing-myymälöistä. Idea oman mattokaupan perustamiseen lähti tarjonnan laajentamisesta ja Matto.fi mattokauppan remontista. Kauppakeskus Viisarissa sijaitsevan liikkeen mennessä remonttiin toimme osan tuotteistamme verkkoon. Remontin valmistumisen jälkeen pystymme palvelemaan teitä paremmin useammassa väylässä. Mikäli et juuri nyt löytänyt haluamaasi, niin kannattaa ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Kauttamme saat myös käytävä- ja kokolattiamatot omien mittojesi mukaan. Ostaessasi matot suoraan maahantuojalta säästät selvää rahaa.

Edulliset matot helposti ja tyytyväisyystakuulla

MATTO.FI verkkokaupasta tilatut edulliset matot saat kätevästi noudettua myymälöistämme Salosta tai Vantaalta tai lähimmästä matkahuollosta tai postista. Matkahuollon jakopaketti-palvelun avulla saat matot halutessasi suoraan kotiisi. Näin sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin ostaa matto ja sopia tuonnista matkahuollon kanssa. Toimituskulumme ovat Suomen alhaisimpia. Kotiintoimitus maksaa 19,90€ ja yli 115€ tilaukset toimitamme veloituksetta lähimpään postiin tai matkahuollon toimipisteeseen.

Mattojen maahantuojana tiedämme mitä myymme joten voit olla varma, että ostamasi matto on hyvälaatuinen. Annamme kaikille matoille tyytyväisyystakuun. Vahinkoja kuitenkin välillä sattuu, joten jos huomaatkin matossasi valmistusvirheen tai et muuten ole tyytyväinen mattoosi ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Meille asiakas on aina keskiössä ja haluamme palvelella teitä mahdollisimman hyvin.

Maksa laskulla tai osissa

Maksupalvelumme tarjoaa Klarna. Näin voit päättää maksatko ostoksesi Klarnan palvelussa suoraan verkkopankkisi kautta vai haluatko laskun jonka voit suorittaa 14 päivä kuluttua siitä, kun ostoksesi lähtee verkkokauppamme varastosta. Klarnalla verkkomaksuissa kelpaavat kaikki suomalaiset pankit. Voit valita maksuksi myös Klarnan erämaksun. Tällöin voit maksaa ostoksesi haluamaasi tahtiin. Erämaksussa voit itse valita maksusi suuruuden, pienin erä on kuitenkin viisi euroa kuukaudessa.

Showing 1–18 of 648 results

Showing 1–18 of 648 results