Ilmainen toimitus ja palautus

Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Aito käsinkudottu Kelim-matto

Kelim 208x200cm

374,00 

Vain 1 varastossa

Toimitusaika 1-2 arkipäivää

Tuotetunnus / SKU: 6167/3554/290082-2-2 Osasto:
MPN: 6167/3554/290082-2-2
Brändi:Maripa Oy

Kuvaus

Kelim on perinteikäs itämainen usean käyttökohteen matto, jonka juuret ulottuvat useiden sukupolvien taakse

Perinteikkäät, mutta aina ajankohtaiset Kelim-matot valmistetaan samalla tekniikalla kuin vuosituhansia sitten. Sukupolvelta toiselle siirtynyt valmistustapa varmistaa Kelim-villamaton pitkän käyttöiän. Kestävyytensä lisäksi Kelim- matot ovat näyttäviä ja tuovat sisustukseen häivähdyksen itämaisuutta. Kelim-villamattoja voidaan kutsua myös afgaanimatoiksi. Afgaanimatto-nimitys tulee maton syntysijoilta.

Nykyisen Afganistanin, Pakistanin ja Intian alueen muinaiset paimentolaisheimot käyttivät Kelim-mattoja muun muassa nukkuma-alustoinaan, peittoinaan ja tilanjakajina. Niissä kuljetettiin myös tavaroita siirryttäessä paikasta toiseen. Näiden heimojen perinnöstä me saamme nauttia vielä tänäkin päivänä. Kelim-matto valmistetaan tänäkin päivänä lähestulkoon samanlaisella tekniikalla kuin paimentolaisheimojen aikaan. Paikasta toiseen vaihtuvat paimentolaiset ovat vain vaihtuneet moderneiksi käsityöläisiksi.

Olemme itse käsin valinneet parhaat Kelim-matot myytäväksi MATTO.fi:ssä. Vuosien saatossa olemme löytäneet parhaat kontaktit maailmalta. Näin voit olla varma, että ostamasi Kelim-matto tulee kestämään pitkään.

Värikkäitä ja geometrisia kuvioita sopivasti yhdisteltynä

Kelim-maton kuviot ovat usein värikkäitä ja geometrisia. Runsaan värityksensä ansiosta Kelim sopeutuu useaan erilaiseen sisustukseen. Värikkäässä kodissa matto on yksi mielenkiintoinen värikäs yksityiskohta lisää, kun taas valkoisen täyttämään, moderniin ja skandinaaviseen sisustukseen Kelim tuo ihanan piristyksen yksivärisyyden keskelle. Geometristen kuvioiden ansiosta Kelim-mattoa voidaan käyttää myös seinällä kuten ryijyä. Kauneimmat Kelimit ovat kuin taideteoksia, jotka voi nostaa lattialta seinälle, jossa ne ovat helpommin havaittavissa. Näin saat kauniita ja värikkäitä kuvioita myös seinälle. Hyvännäköisillä Kelimeillä voit siis koristaa kotisi lattioita tai seiniä. Sijoititpa Kelimisi minne vain, tuo uusi Kelim kotiisi ripauksen itämaista tunnelmaa ja roppakaupalla kauneutta ja värejä.

Kelim kaunistaa maalla ja kaupungissa, suuria ja pieniä koteja

• Perinteistä paimentolaiskäsityötä
• Luotu kestämään käytössä
• Kevyt ja helppo liikutella
• Yksilöllinen omilla mitoillaan ja kuvioinneillaan
• Värikäs ja useita kuviointivaihtoehtoja, jotka sopeutuvat sisustukseen helposti
• Useita käyttökohteita: lattialla, seinällä, istuinalusena, tilanjakajana tai retkipöytäliinana
• Tuo itämaista tunnelmaa kotiisi

Kelim on yksinkertainen ja käytännöllinen matto, jolla saat kotiisi ihanan itämaisen tunnelman helposti. Useiden käyttökohteiden ansiosta Kelim sopii monenlaisiin koteihin, niin suuriin kuin pieniinkin.

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Tällä hetkellä emme hyväksy uusia arvosteluja

Toimitus ja palautus

Toimitusaika

Toimitusaika varastotuotteille on 1 – 2 arkipäivää, 90 % tilauksista käsitellään yhdessä arkipäivässä.. Mittatilaustuotteissa ja muissa erikoistöissä, toimitusaika on 1 – 3 viikkoa, poikkeuksellisesti mittatilaus käytävämatot toimitetaan 2 – 6 arkipäivässä.

Ilmainen palautus

MATTO.fi tarjoaa sinulle 14 päivän täyden palautusoikeuden. Tämä antaa sinulle oikeuden palauttaa maton/matot meille 14 päivän kuluessa tilauksen toimituspäivästä ja saada rahat takaisin. Kaikki hyvitykset suoritetaan samalla tavalla kuin alkuperäinen maksu vastaanotettiin. Tarjoamme ilmaisen palautuksen kaikille tilauksille varmistaaksemme, että asiakkaat ovat 100 % tyytyväisiä ostokseensa. Palautusoikeus koskee myös ale-tuotteita.

Matkahuollon lähelläpaketti

Tarjoamme perinteikkään ja varman toimituksen lähimpään Matkahuollon Lähellä-toimipisteeseen veloituksetta.

Kotiintoimitus

Helpointa on tilata tuotteet suoraan kotiin. Toimituskulu kotijaolle alle 100€ tilauksissa 15,00€ ja yli 100€ tilauksissa 9,90 euroa. Lyhyemmältään sivultaan yli 230cm pitkät matot toimitamme PostNordin jakona. PostNordin jakotapa kattaa toimituksen etuovelle.

Nouto myymälästä

Voit noutaa tuotteesi Ylhäisten Sisustustehtaalta Salosta tai Viisarin MATTO.fi myymälästä Vantaalta. Samalla voit tutustua tuhansien mattojen valikoimaan liikkeessä. Tilaus toimitetaan varastolta myymälään noudettavaksi. Tässä kestää 1-5 arkipäivää. Myymälästä ilmoitetaan erikseen kun tilaus on noudettavissa. Noudathan tilauksen mahdollisimman pian ilmoituksen saatuasi.

 

Maksaminen

Maksutavat

Tuki ja ehdot

Klarna tuki / yleiset kysymykset »
Klarnan yleiset ehdot »
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot »

Klarna erämaksu ja Klarna joustava erämaksu


Tarjoamme sinulle mahdollisuuden maksaa ostoksesi pienissä erissä. Maksamalla Klarna erämaksulla vastaanotat tilaamasi tuotteet ennen kuin olet maksanut niitä. Kaikki Klarna erämaksulla maksetut ostokset kootaan yhdelle tilille ja kuukausilaskulle, vaikka olisit maksanut maksutavalla useassa eri verkkokaupassa useita eri tilauksia. Voit aina halutessasi maksaa myös koko velan kerralla.

Todellinen vuosikorko

Laina aika Summa 500 € Summa 1000 €
3 kk 23,05 % 19,51 %
6 kk 19,96 % 18,00 %
12 kk 19,74 % 17,08 %
24 kk 16,57 %

Klarna erämaksun maksukustannukset

Laina-aika Minimisumma Luoton avausmaksu Korko
3 kk 100 € 4,99 € 14,99%
6 kk 100 € 4,99 € 14,99%
12 kk 500 € 8,99 € 14,99%
24 kk 1000 € 24,99 € 14,99%

Klarna joustavan erämaksun maksukustannukset

Maksat vähintään 1/24 kuukausittain (kuitenkin aina vähintään 5€). Korko 19,9%.

Perusvaatimukset Klarna erämaksun myöntämiseksi

  • Sinun täytyy olla vähintään 18-vuotias.
  • Osoitteesi tulee löytyä Suomen väestörekisteristä.
  • Henkilöllisyys tulee todistaa noudon yhteydessä.

Laskulla ja erissä maksaessasi sinun tulee luovuttaa henkilötunnuksesi. Luotonantaja voi tarkistaa luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luoton niiden perusteella. Tilaus toimitetaan ainoastaan luotonottajan Väestörekisteriin ilmoitettuun osoitteeseen. Maksumuistutuksesta veloitetaan muistutusmaksu, alkaen 5 euroa sekä voimassa olevan korkolain mukainen viivästyskorko (viitekorko lisättynä 7 % lisäkorolla).

Luotonantaja Klarna erämaksussa on Klarna AB (Y-tunnus SE556737-0431). Jos sinulla on tiliin liittyvää kysyttävää voit ottaa yhteyttä https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu tai soittamalla numeroon 09- 42599771.

Klarna Lasku (14 päivää)


Osta nyt, maksa jälkikäteen Klarna Laskulla.

Klarna Laskulla maksaessasi asiointisi on turvallista ja helppoa. Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja ja saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä.

  • Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin maksat niitä
  • Maksuaika aina 14 vuorokautta
  • Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja
  • Lataa alkuperäinen laskusi osoitteessa klarna.fi
  • Mahdollisuus maksaa lasku myös erissä

Klarna Laskussa ei ole laskutuslisää. Saat siis 14 päivää maksuaikaa ilman lisämaksuja – maksat vain tuotteen hinnan. Laskun saatuasi voit päättää, maksatko sen yhdessä vai useammassa erässä.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.

Klarna Laskun maksuehdot »