Ilmainen toimitus ja palautus

Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Scandic matto sisä- ja ulkotiloihin

Nordic 2063 HJ7E

69,00 92,00 

Toimitusaika 1-2 arkipäivää

Tuotetunnus / SKU: 10851561HJ7E-1 Osastot: , Avainsanat: ,
MPN: 10851561HJ7E-1
Brändi:Maripa Oy

Kuvaus

Nordic on helppohoitoinen sisä- ja ulkotilojen matto

Nordic matto muistuttaa pinnaltaan kudottuja luonnonkuitumattoja. Maton pinta on tiivis, kuitenkin tekstuuriltaan kudottu. Matto on kevyt ja helppohoitoinen. Maton väritys on yhdistelmä harmaita, mustia ja vaaleita sävyjä. Maton ilme on hyvin rauhallinen, graafinen ja skandinaavinen. Sileäpintainen matto on loistava valinta niin sisä- kuin ulkotiloihin.

Nordic-matto on helppo puhdistaa ja huoltaa

Maton materiaali on helposti puhdistettava, vesipestävä ja kestää useimpien puhdistusaineiden käytön. Kuidut eivät ime itseensä likaa eikä tahroja. Matolle tippuneet tahrat imeytetään esimerkiksi talouspaperiin ja likaantunut kohta puhdistetaan.

Helppohoitoisuuden, keveyden ja kestävyyden ansiosta sileäpintainen matto sopii vaativaan käyttöön ja kulutukseen esimerkiksi eteiseen ja vapaa-ajankohteeseen. Ilmeensä puolesta se sopii niin keittiöön, olohuoneeseen kuin kodinhoitotilaankin.

Koska matto on valmistettu polypropeeni-langasta, on se vedenkestäväksi ja UV-suojattu, joten se voidaan sijoittaa myös ulkotiloihin, esimerkiksi terassille, tuomaan kodikkuutta ja mukavuutta.

Materiaali: polypropeeni

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Valmistusmaa

Egypti

Paksuus

6 mm